aLTug Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 32 Nerden : Isparta İş, Hobi : Öğrenci Lakap : Yok İşlev : Kayıt tarihi : 24/11/07
| Konu: Espriler C.tesi Ocak 05, 2008 1:34 pm | |
| SEVENLER Bir adama sormuşlar:Yedinin ingilizcesi nedir? diye O da cevap vermiş: Seven. Yedinin yanına bir yedi daha getir, Şimdi ne oldu ? demişler. 77 demiş. Şimdi onu ikiye böl demişler. O da bölememiş. Neden? Çünkü sevenler ayrılmaz...
TAM MI? Soru: Çocuklar sınıf bugün tam mı? Cevap: Hayır hocam öğrenci!!!!!! (tam-öğrenci bilet)
GELDİN Mİ? Soru: A a geldin mi? Cevap: Yok gelmedim.bugün provasını yaptım,yarın gelecem.
ÜNALDI Soru: Neredeydin? Cevap: Ünaldı daydım Soru: Neden gittin? Cevap: Ün almak için (Ünaldı:Gaziantep te bir semt adı)
TELEFONLA KONUŞUYORUM X: Sen burda ne yapıyorsun? Y: Telefonla konuşuyorum. X: Aaaa! Sizin telefon konuşuyor mu?
SELAMI VAR -Selam mine nin sana selam i var -Hangi mine? -ŞÖ MiNE
DÖNER VERİRSİN Garsonun teki yemeği biten müşterilere sorar: G: Arkadan ne alırsınız? M: Sen ilk önce önümüzdekileri bir kaldır, daha sonra döner verirsin
COĞRAFYA DERSİ Öğretmen: Söyle çocuğum bal nerede yapılır?!?! Cevap: Merdiven altında hojam.Arena basmış.. | |
|
seyma188 Moderator
| Konu: Geri: Espriler C.tesi Ocak 05, 2008 4:51 pm | |
| | |
|
seyma188 Moderator
| Konu: Geri: Espriler C.tesi Ocak 05, 2008 8:32 pm | |
| toz şeker kup şekere ne demıss? -zevkten dort köşe olmussun demıs:) ıgne mıknatısa ne demıs? bugun yine cok çekicisin demıs:) tavukların ayakları neden kısadır? yumurtaları kırılmasın dıe:) mevlana sureklı neden donuyormus? -çift okey gelmıs te ondan:) | |
|